tirsdag, februar 24, 2009

Hva skal jeg bruke bloggen til?

Det er en stund siden jeg var aktiv her på bloggen. Samtidig bruker jeg ufattelig mye tid på å lese andres blogger. Og ofte føler jeg en trang for å dele hva jeg finner. Til nå har det mest gått ut over de jeg bor med...

Det kan godt hende jeg kommer til å skrive litt når/om jeg kommer meg utenlands. Det kan også hende det blir noen refleksjoner om hva jeg opplever, gjerne ispedd noen minner fra tidligere. Men jeg tror kanskje det blir mer videreformidling av hva jeg finner på nettet og respons på noe av det. 

Jeg har tenkt at det er ikke vits i å poste ting på nytt igjen - de finnes jo allerede på nettet fra før av. Men det er jo ikke sikkert dere leser de samme nettsidene som jeg gjør. Og det er jo fordi andre bloggerne poster ting de finner og liker at jeg også får del i de.

Ofte føler jeg meg priveligert som lever i denne tida. Så mye kunnskap og samtale mellom folk som virkelig kan sakene sine ligger åpent tilgjengelig på nettet. Det er veldig kjekt å kunne bare følge med i samtalen, og det er ikke alltid jeg føler jeg har så mye å legge til. Jeg håper likevel å tørre å kommentere litt mer enn det jeg gjør, selv der jeg ikke er sikker på om jeg har rett eller vet nok til å uttale meg. 

Internett er demokrati - og da er det plass til meg og!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

visninger