torsdag, september 09, 2010

Siste rest av sommer

De siste dagene har det vært skikkelig godvær, bedre enn det meste av været som var i sommer på Kjeller og i Vestfold. Godvær må utnyttes og slik kan det gjøres i Trondheim:

1. Sykkeltur rund Jonsvatnet - rundt 4 mil fra byen, rundt og tilbake igjen. Litt opp og ned, ikke for mye trafikk, og flott natur. Underveis fikk jeg spist både bringebær, blåbær, tyttebær og et rognebær, og et markjordbær som hadde tatt feil av sesongen...

2. Frokost i en av Trondheim parker i solskinn er heller ikke værst. Bare nyte livet, se på småspurvene og ikke bekymre seg for morgendagen...

3. Plenene rundt Hovedbygget på Gløshaugen egner seg ypperlig for lesing. Selv om det var rått i grasset, var det så varmt i lufta at jeg kunne sitte å lese i 3 timer.

4. Samboer Kjersti stilte opp med grillspyd og salat, og turen gikk til Korsvika. Der var det veldig koselig og passe med folk. Grilling, solnedgang og en god venn er slettes ikke feil.

5. Seriøs lesing og så grilling i bakken bak IT-bygget med folka i klassen. Veldig deilig når det er så varmt at man må flytte seg i skyggen litt...

6. Tur til Sverresborg. Jeg var der i forbindelse med et prosjekt på skolen, så vi hadde ikke allverdens tid til å gå rundt, men området så veldig fint ut. Deilig å kunne ha gruppemøter ute.

Hva er dine beste forslag for å nyte en sommerdag i Trondheim?

2 kommentarer:

  1. Litt vel seint, men til en annen sommer: Bål ved Lian-vannet. Og definitivt, med barn: Skjellplukking i fjæra ovenfor Lade!

    SvarSlett
  2. Takk! Alltid greit å ha noen ideer til neste godværsperiode.

    SvarSlett

visninger