søndag, august 30, 2009

Boknettet

I mangel på netttilgang i sommer, har RSS-leseren min fylt seg opp. Og siden skolen ikke har startet, har jeg tatt en skikkelig sjau med å komme meg oppdatert (og slettet noen feeds). Det er omtrent like vanskelig som å kaste klær - men det har jeg jo fått litt øving i i det siste.

I lesinga mi har jeg funnet noen ting som kanskje noen andre vil ha nytte av. I allefall om en er litt over gjennomsnitt interessert i bøker. "Jeg er ikke nerd, jeg er bare dedikert" - for å stjele et sitat fra bloggen til Hanna Marie.

1. Litteraturbloggen Bokmerker skrevet av noen litt.vit-ere og andre og handler om alt fra tegneserier til samtidslitteratur. Jeg har ikke sjans til å lese alt, men jeg finner av og til noen godbiter der.

2. Hanna Maries blogg har de beste sitatene jeg veit om. I tillegg skriver ho om bøker ho leser (og ho leser mye) og om endel annet. Anbefales.

3. På leit etter billige bøker som er gått ut av salg fra forlaget. Sjekk ut Bokbuffeen der du kan kjøpe bøker fra restopplaget rett fra forfatter. Jeg fant et par bøker jeg har lest, og mye ikke så interessant nå. Men det kan jo være nyttig å vite at sida eksisterer når en får bruk for den.

4. En snadderbit til slutt: Bibliotekenes svar på failblog og cakewrecks. Sjekk ut http://awfullibrarybooks.wordpress.com/ for bøker som burde vært kasserte for lengst.

Oppdatert:
5. Ørjan tipsa meg om: det ultimate sosiale nettstedet for bok folk, http://www.goodreads.com/. Fikk lyst å sjekke det ut.

3 kommentarer:

  1. det ultimate sosiale nettstedet for bok folk, http://www.goodreads.com/

    SvarSlett
  2. Takk for innspill. Jeg legger det til i posten jeg.

    SvarSlett
  3. Hei! Takk for anbefaling og ros! :) Det varmer :)

    SvarSlett

visninger