onsdag, september 23, 2009

Litt for nerden i meg

xkcd utgir bok: xkcd: volume 0. Men det er kanskje ikke nytt for de som leser xkcd. Og for de som ikke leser xkcd er det kanskje ikke relevant.
Fra websida:
Warning: this comic occasionally contains strong language (which may be unsuitable for children), unusual humor (which may be unsuitable for adults), and advanced mathematics (which may be unsuitable for liberal-arts majors).

Jeg kom over konkurransen IOCCC hvor målet er å skrive de mest kreative, forvirrende og obskure C-programmene som mulig. Det kan være en fordel å ha tatt inf-2201 ved UiT for å forstå hva som foregår. Jeg gjør ikke det, men det var artig lell å se hva som kan skrives.

Noe fra iDét på LTH:
- microer innstilt på ulike tidssoner: Canberra, Phnom Penh osv.
- 0XCAFE
- /dev/toa1 og /dev/toa2
- "The garbage collector does not work here"
- En blinkmojt (aka det Tromsbuss har i bussene for å vise neste stoppested) hvor en kan telnette inn meldinger.

2 kommentarer:

  1. Hei så du hadde lenket til bloggen min :D kjekt da! Alltid gøy å finne andre kristne med blogger også (spes om de har samme type tegneseriehumor som meg).Xkcd er utrolig bra =D

    SvarSlett
  2. Må jo spre de gode sidene! Jeg er ikke alltid så flink til å skrive, og det jeg skriver spenner over veldig mye. Men jeg prøver å komme med noen gode anbefalinger av og til, iallefall.

    SvarSlett

visninger