mandag, juli 07, 2008

Tenkte jeg skulle skrive et flott blogginnlegg...

... men sånn ble det ikke. Hadde masse tanker i hodet når jeg gikk hjem fra jobb, sånn rundt åtte. Men så skulle jeg bare sjekke noen andre blogger... og litt nyheter. Og så fikk jeg snakket med noen gode venner på skype, så da fikk jeg luftet noen av tankene. Og nå er det leggetid...

Det kommer (forhåpenligvis snart) et innlegg om kuslikking og smelta sveitserost i Jura-fjella. Og det er en viktig ting jeg ikke har skrevet noe om, og det er kirka/kirkene, men det er en smule komplisert... snart, kanskje.

Er det normalt at t-skjorter kryper etter vask? Skal man ikke vaske de på 60 grader? Tror jeg må det, med det kroppen jeg har. Eller er det det at jeg er på vei til å nå målet mitt om å legge på meg noen kilo? Hmm -kanskje lenge siden jeg kjøpte t-skjorter, jeg pleier å "finne" noen i et eller annet skap.

Jeg hadde en bra dag på jobb. Bakte chocolate chip cookies i går og tok med til alle i dag. Kanskje det var det som skulle til for å få utbetalt lønn for denne måneden...

Og en flau dag på jobb. Jeg fant løsningen på det o store, altoverskyggende, jeg-forstår-ikke-dette-her-hvorfor-er-jeg-her problemet mitt som begynte på torsdag en gang. Jeg trodde jeg forsto koden, og endret det som skulle endres, men det ble ikke riktig. Neste steg var å prøve å forstå noe utrolig vanskelig kode veilederne mine heller ikke forsto særlig godt. De skulle hjelpe meg, når de fikk tid, og det var ikke første gang jeg spurte om dette. Men jeg fant løsningen: jeg holdt på å endre kopien av fila, mens jeg prøvde å kjøre med det gamle (uendra). Ikke rart det ikke virka...

(Du som tenker, å - det må jo ho ha skjønt, men som også skal ha et kurs i programmering til høsten... gled deg til å bli irritert over deg selv... ingen navn nevnt...)
- Mennesker gjør feil, mennesker tror ikke de gjør feil og det er vanskelig å finne sine egne feil. Programmering er ydmykende, men sikkert sunt.

Jeg har leiligheten for meg selv, tror jeg.

Etter kirka på søndag, gikk jeg nedover i Lausanne (den byen er bratt, skjønne du). Gikk rundt i botanisk hage. Stor variasjon over temaet kongslys (høye stilker med gule blomster), (blå)klokker, storknebb (lilla, litt store planter) og litt annet forskjellig. De hadde en kul kaktus og sukkulentutstilling (sånne grønne vindusplanter som ikke trenger så mye vann). Det var og et bur med kjøttetende planter, med gitter og glass. Lurer på om de virkelig var farlige? Noen minnet litt urovekkende om slanger.

Tenkte jeg skulle skrive på engelsk, for å gjøre det lettere for hjernen min. Men jeg får ikke sagt ting som jeg vil på engelsk, og etter en time på skype, spiller det ikke så mye rolle lenger. Er det noen som har noen sterke formeninger om det?

2 kommentarer:

  1. jeg stemmer for norsk, siden jeg er veldig dårlig i engelsk:)
    mari

    SvarSlett
  2. Det blir nok litt på begge språk. Det er ganske slitsomt å skrive på norsk, men jeg får ikke helt sagt det jeg vil på engelsk heller. Så litt av hver...?

    SvarSlett

visninger