onsdag, juni 18, 2008

Takk og lov for Rema 1000

Mat er viktig. Men det hjelper ikke å ha funnet matbutikken, når en ikke finner det en trenger inni matbutikken. Det er greit med Rema 1000 - de har det du skal ha - ca 1 eller få sorter av hvert slag - ikke lett å ta feil. Men her...

1. forsøk var på Coop. Forestill deg Meny eller Eide Handel på størrelse med CoopOBS-Hypermarked... masse frukt, grønnsaker, jus, jogurt, ost og kjøtt. Men hveitemjøl?

2. forsøk var på Migros. Den ligger på veien til metroen, så det er greit. Fortsatt stort, fortsatt undertøy og pocketbøker og flagg, men med et mer overkommelig utvalg av hver vare, og litt billigere. En hel stor hylle til bare kaffe og te, masser av pasta... her må det finnes mjøl. Fint sikta hveitemjøl, brødblandinger, mer hveitemjøl, og så en type rugmel og en type grov hveitemjøl. (Rugmjølet var fint det også.)

3. forsøk - CoopPronto - den eneste butikken åpen etter kl 19.00 og en blanding av Joker og en russisk Statoil-stasjon. Ikke noe mjøl, men en god seksjon for vin.

4. forsøk - en annen Migros. Enda større, og måtte spørre 3 personer om hvor det var toalettpapir. De pekte i 3 forskjellige retninger. Prøvde ikke finne mjøl engang.

5. forsøk - tilbake til den første Migrosbutikken. Fant tilfeldigvis frø, havregryn og hvetekli blandt frokostblandingene. Nå er det håp for brødbakinga!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

visninger